IJTIMOIY TARMOQLARDA AXBOROT XAVFSIZLIGI MASALALARI - Ataboyeva Ruxshona Baxodir qizi; Sadullayeva Sevinch Bekzod qizi; Husanboyeva O‘g‘iloy Nasriddin qizi; Mahkamov Doston Shokir o‘g‘li (USA- SCIENTIFIC REVIEW OF THE PROBLEMS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENCE AND EDUCATION, 2026)
Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlarda axborot xavfsizligi masalalari, ularning dolzarbligi va zamonaviy jamiyat hayotiga ta’siri yoritiladi. Shuningdek, foydalanuvchilarning shaxsiy ma’lumotlarini himoya qilish, kiberxavflarning turlari, yolg‘on axborotlar va firibgarlik holatlarining oldini olish usullari tahlil qilinadi. Maqolada ijtimoiy tarmoqlardan xavfsiz foydalanish bo‘yicha tavsiyalar ham berilgan.