ОLIY ADABIY TA”LIM JARAYONIDA DIDAKTIK ASARLARNI O’QITISHGA O”RGATISHNING ILMIY-PEDAGOGIK ASOSLARI - Muradaliyeva Shahnoza Mahmudovna (SPAIN- SCIENTIFIC REVIEW OF THE PROBLEMS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENCE AND EDUCATION, 2025)
Ushbu tezisda didaktik adabiyotlar  uning tamoyillari  oliy ta’limda  dars jarayonlarida foydalanishning kompetensiyviy  xususiyatlari haqida to’xtalib o’tilgan