SHASHMAQOMDAGI AVJLAR VA “ZEBO PARI AVJ”NING YARALISHI - Isaqov Abrorbek Odiljon o‘g‘li (SPAIN- SCIENTIFIC REVIEW OF THE PROBLEMS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENCE AND EDUCATION, 2025)
Ushbu maqolada o‘zbek milliy maqom san’atida Shashmaqomdagi avjlar hamda “Avj Zebo pari”ni qanday yaralganligi to‘g‘risida batafsil  yoritib beriladi.