MODDANING KONDENSATSIYALANGAN HOLATLARI BO’YICHA KLASSIFIKATSIYALANISHI - Jo’rayeva Nargiza Panji qizi (SPAIN- SCIENTIFIC REVIEW OF THE PROBLEMS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENCE AND EDUCATION, 2025)
Nanokristallar va nanomateriallar inson faoliyatining deyarli barcha sohalariga jadal sur’atlar bilan kirib keldi. Bular informatsiya va kompyuterlar texnologiyasi, kosmonavtika, radioelektronika, mashinasozlik, biologiya va meditsina, yadroviy energetika, asbobsozlik, mudofaa sanoati va ekologiyadir.Ushbu maqolada moddalarning kondensatsiyalangan holatlari klassifikatsiya bo’yicha batafsilroq bayon etilgan.