БОШҚАРИШДА ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМНИНГ МЕТОДОЛОГИК АСОСЛАРИ - Маманазаров Ойбек Шомуродович (CANADA - SCIENTIFIC REVIEW OF THE PROBLEMS AND PROSPECTS OF MODERN SCIENCE AND EDUCATION, 2025)
Ушбу мақолада бошқарувда иқтисодий механизмнинг методологик асослари, хўжалик механизми тушунчаси, корхона иқтисодий механизмининг функционал-мақсадли тизимининг шакллантириш масалалари ёритиб берилган.